Bedrijfsborrels

Voor bedrijfsborrels bent u bij Fast Catering aan het juiste adres. Zoekt u een bedrijfsborrel die compleet verzorgd is en waarbij het niet alleen draait om de variatie aan drankjes maar ook om de culinaire invulling? Wij verzorgen bedrijfsborrels in alle soorten en maten en bieden een uitgebreid assortiment. Vanuit onze mobiele keukenunits bereiden wij de lekkerste gerechtjes, borrelhapjes en fingerfood, die direct worden uitgeserveerd aan uw gasten.

Goede sfeer

Bedrijfsborrels zijn niet alleen bedoeld voor uw personeel, maar net zo goed ook voor zakenrelaties. Een goede sfeer is allesbepalend, want juist tijdens bedrijfsborrels worden onderlinge relaties aangespannen en is het van belang om met elkaar te netwerken. Dan is het fijn dat de catering u uit handen wordt genomen. Fast Catering biedt een all-inclusive tarief voor 2,5 uur, waarin de kosten van bediening, drankjes en hapjes zijn opgenomen.

Uw wensen

Uiteindelijk bepaalt u hoe de bedrijfsborrel eruit komt te zien. Wilt u dat wij vers bereide pastamaaltijden serveren of mini pizzaatjes uit onze mobiele houtskooloven afbakken? Of volstaan kleine hapjes in de vorm van fingerfood? Bij bedrijfsborrels is werkelijk alles mogelijk. Laat ons uw wensen weten en op basis daarvan doen wij u graag een vrijblijvend voorstel.

Mogelijkheden bedrijfsborrels

Wilt u direct met ons in contact komen over de mogelijkheden voor bedrijfsborrels? Aarzel niet en bel of mail ons via info@fastcatering.nl of 0297 – 25 25 25. Wij staan u graag te woord.

Comments are closed.