Bedrijfscatering

Voor bedrijfscatering in alle soorten en maten bent u bij Fast Catering aan het juiste adres. Zoekt u een verantwoord, lekker en divers lunchaanbod tijdens vergaderingen? Hebt u met uw klanten een lunchafspraak en bent u op zoek naar een exclusief lunchidee? Fast Catering verzorgt graag elke vorm van bedrijfscatering. Natuurlijk houden wij altijd rekening met de dieetwensen van uw medewerkers en gasten.

Bedrijfscatering voor bedrijfsfeesten en recepties

Naast lunches gaat onze bedrijfscatering nog een stapje verder. Ook voor bedrijfsfeesten en recepties kunt u op ons rekenen. Zelfs tijdens de feestdagen kunt u bij ons terecht. Het is mogelijk dat wij uw bedrijfsfeest met fingerfood komen opvrolijken. Wat dacht u van onze mobiele units, van waaruit wij gerechten direct bereiden en serveren aan uw medewerkers en andere feestvierders. Onze catering kan worden aangevuld met complete aankleding van het interieur, waardoor uw bedrijfsfeest helemaal af is en u nergens omkijken naar heeft.

Direct informatie

Hebt u binnenkort iets te vieren of wilt u direct gebruik maken van onze catering in de vorm van lunches? U kunt direct hiervoor contact opnemen via: info@fastcatering.nl of 0297 – 25 25 25. Wij staan u graag te woord.

Comments are closed.