Buffet Catering

  • buffetten
  • buffetten
  • buffetten

Buffet Granada:

Rosbief met asperges
Ardennerham met meloen
Tonijnsalade met kwarteleitjes en tomaat
Rijk gevulde vleessalade
Zalmzijde met kappertjes
Haring met bieslook en rode uitjes
Gemengde rauwkostsalade

Ossehaaspuntjes in stroganoffsaus
Kipsate in een heerlijke pindasaus
Aardappelgratin
Dagverse groenten

Diverse soorten brood met kruidenboter, tapenade en aioli à € 27.50


Buffet Royale:

Gegrilde asperge’s met Parmaham en limoen mayonaise
Cocktail van gerookte kip met rozijnen en abricoos
Gepocheerde schotse zalm op een bedje van venkel en courgette salade
Carpaccio van rode biet met geitenkaas en daikon cress
Zacht gegaarde runderlende met oesterzwammen
Palet van Italiaanse vleeswaren en gegrilde groeten

Gegrilde kalsfs lende met een beanaise saus
Ratatouille van groene groenten
Varkenshaas met brie in een rode port saus
Champignon risotto
Tongfilet gevuld met zalm in een pestosaus
Aardappelgratin gegratineerd met kaas

Diverse soorten brood met kruidenboter, tapenade en aioli à € 29.50


Buffet De luxe:

Salade nicoise met gegrilde tonijn
Parmaham met meloen
Hollandse haring met bieslook en ui
Tonijncarpaccio met sesamzaadjes en limoen/koriander dressing
Vispalet met heerlijke soorten vis
Tapas schotel met Spaande delicatessen
Amuse glaasje met avocado crème met rivierkreeft

Gegrilde biefstuk met een rode wijnsaus
Op de huid gebakken zeebaars met gamba’s en een basilicum beurre Blanc
Bakje noedles met pikante kip
Risotto met paddestoelen
Aardappeltaart met knoflook en rosemarijn
Merques worstjes in piri-piri saus
Dagverse groenten

Diverse soorten brood met kruidenboter, tapenade en aioli à € 32.50

Onze buffetten zijn vanaf 25 personen, borden/bestek/afwas € 1.10 per persoon ex BTW.

Comments are closed.