Catering voor de bouw

  • img_2755
  • hoogtepunt-mobielecatering-fastcatering
  • img_2756
  • img_2765

Laat u een nieuw (bedrijfs)pand bouwen of een bestaand pand renoveren? Wilt u de eerste paal die geheid wordt vieren met al uw relaties of bij het bereiken van het hoogste punt zogenoemd pannenbier met hen drinken? Fast Catering zorgt in al deze gevallen graag de catering voor de bouw. Wat u ook qua bouw of oplevering te vieren hebt, daar moet zeker op getoast worden!

Compleet aanbod catering voor de bouw

Naast de drankjes kunnen wij voor de gehele aankleding verzorgen, waardoor u naast een toast ook een gezellig hapje kunt eten met al uw vrienden, kennissen, medewerkers en zakenrelaties. Een eerste paal in de bouw is letterlijk een mijlpaal en daar mag best even bij worden stilgestaan. Bij de eindoplevering wilt u ongetwijfeld al uw gasten vol trots het nieuwe pand tonen en hoe kan dat beter met lekker eten en drinken!

Grootse aanpak?

Wilt u meer dan een gevarieerde hapjes met een drankje? Dan hebben wij ook andere mogelijkheden en bieden een groter cateringconcept voor de bouw aan. Denk hierbij aan een complete barbecue, vers bereide pastagerechtjes of een knapperige houtoven pizza. Onze kracht ligt in onze mobiele foodkeukens, die weinig plaats innemen en van waaruit wij al onze gerechten vers bereiden met de beste producten. Niet alleen lekker, maar ook leuk om naar te kijken.

Direct contact

Wilt u uw mijlpaal in de bouw met een originele catering vieren? Bel of mail ons dan voor meer informatie. Wij horen graag uw wensen en vertellen over de verschillende mogelijkheden: info@fastcatering.nl of 0297 – 25 25 25

Comments are closed.