Congrescatering

De meeste congresbezoeker zijn gewend om in de watten gelegd te worden. Dat geldt zeker ook op culinair gebied. Daarom verzorgt Fast Catering graag uw congrescatering. Onze mobiele units zijn hier bij uitstek geschikt voor. In korte tijd bieden wij uw gasten een gevarieerd aanbod. Alles is mogelijk; van lunch tot originele fingerfood borrelhapjes en van uitgebreid buffet tot vers bereide pasta´s en pizza´s.

Topkwaliteit congrescatering

Wij leveren topkwaliteit catering en daar zijn wij trots op. Onze professionele koks bereiden met veel passie de lekkerste gerechten ter plaatse. Dat levert niet alleen heerlijke congrescatering op, maar ook een hoge amusementswaarde. Terwijl uw bezoekers met elkaar in gesprek zijn, kunnen zij ondertussen genieten van een vers, verantwoord en vooral lekker aanbod.

Creativiteit

Wij denken graag met u mee. Congrescatering staat bij ons voor verwennerij op maat. Daarom zoeken wij samen met u naar culinaire creatieve oplossingen en ideeën. Wilt u meer informatie over onze catering of een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij komen graag met u in contact: info@fastcatering.nl of 0297 – 25 25 25.

Comments are closed.