Familiefeest / verjaardag / kinderfeest

Gaat u binnenkort iets vieren en zoekt u originele en vooral lekkere catering? Hebt u een verjaardag, familiefeest of een kinderfeest dat u op een gezellige manier wilt doorbrengen? Fast Catering biedt een ruim assortiment, van kleine fingerfood hapjes tot uitgebreide buffetten. Afhankelijk van uw wens, stellen wij een totaalprogramma voor u op en verzorgen dit tot in de puntjes.

Uniek familiefeest concept

Een familiefeest, verjaardag of kinderfeest is helemaal af, wanneer u zelf zo min mogelijk hoeft te doen. Natuurlijk hoort daar lekker en verantwoord eten bij. Wij werken met een groot aanbod van mobiele keukenunits. Met dit unieke concept bereidt Fast Catering lekkere gerechten op locatie met de beste producten. Altijd vers en verantwoord. Zo bent u verzekerd van lekkere dagverse gerechten, hapjes en snacks met een pure smaak. Ons team bereidt ter plekke alle maaltijden vol passie in onze rollende keukens.
´Snel, vers en lekker´, is niet voor niets ons motto.

Mobiele units

Met onze mobiele food-units kunnen wij op elke willekeurige locatie neerstrijken, want ze nemen weinig plek in. U kunt onder andere kiezen uit een pasta-unit, fingerfood, salad bar, smoothie bar, bruschetta bar, tot aan hamburgerbuffet en pizza´s uit een rollende houtskooloven. Zelfs een complete barbecue en een dessertbuffet zijn mogelijk.

Wat zijn uw wensen?

Vindt u het leuk om uw verjaardag, dat familiefeest of een kinderfeest eens anders dan anders te vieren? Neem snel contact met ons op en vertel wat uw wensen zijn. Wij denken graag met u mee en bieden op verzoek een vrijblijvende offerte aan. Bel of mail ons via: info@fastcatering.nl of 0297 – 25 25 25

Comments are closed.