Italiaans feest

Een Italiaans feest is uitbundig en kenmerkt zich vooral vanwege het lekkere eten. Daar weet Fast Catering alles van af! Wij bereiden al onze gerechten vers, onder het toeziend oog van uw gasten.
Behalve de beste ingrediënten gebruiken wij authentieke recepten voor onze pastagerechten, salades, bruschetta´s en pizza´s. Of u nu een Italiaans feest wilt voor een privé aangelegenheid of voor een zakelijke receptie of bedrijfsfeest, alles kan.

Italiaans feest niet compleet zonder Pizza´s

Een Italiaans feest is niet compleet met echte pizza´s. In onze mobiele houtskooloven bakken wij de lekkerste pizza´s, waardoor ze een luchtige bodem krijgen. De originele pure Italiaanse smaak! Uiteraard mag iedereen zelf bepalen welke ingrediënten er op de pizza gaan. Deze service is prima te combineren met bijvoorbeeld onze uitgebreide salad bar.

Pastagerechten

Op een dergelijk feest mogen onze pasta-units eigenlijk niet ontbreken. Wij bereiden verschillende verse pastagerechten om de vingers bij af te likken. Uw gasten maken zelf een keuze en bepalen naast de pastasoort ook de saus en topping. Elk pastagerecht wordt in een handig bakje aangeboden, zodat iedereen er meteen van kan genieten.
Ideaal voor een echt Italiaans feest!

Combineer en laat het ons weten

Vindt u bovenstaand aanbod aantrekkelijk en krijgt u er zin in om een Italiaans feest te organiseren? Combineer gerust onze pizzaoven, pasta-units met bijvoorbeeld een salade- of bruchetta-bar. Laat ons weten waar uw voorkeur naar uit gaat en wij maken een vrijblijvende offerte voor u. Direct contact met ons op nemen kan natuurlijk ook. Wij zijn per telefoon of mail bereikbaar via: info@fastcatering.nl of 0297 – 25 25 25

Comments are closed.