Poffertjes

Poffertjes zijn al sinds jaar en dag een zeer bekend Oudhollands gerecht. Het leuke is, dat het als tussendoortje en als toetje gegeten kan worden. Oud en jong vindt trouwens het lekker. Fast Catering heeft een mobiele poffertjeskraam, die fantastisch tot z´n recht komt bij feesten en evenementen.

Bereiding poffertjes

Het lijken kleine pannenkoekjes, maar het beslag is echt anders. Voornamelijk het boekweitmeel geeft de specifieke smaak. Fast Catering bakt de poffertjes op een speciale poffertjesplaat en serveert elke portie uit op een handig bordje met uiteraard een klontje roomboter en poedersuiker. Smullen maar!

Volledige uitrusting poffertjeskraam

Onze poffertjeskraam is mobiel verrijdbaar en past op elke willekeurige locatie. De volledige uitrusting van de poffertjeskraam is in Oudhollandse stijl en onze kok bakt ter plaatse op een grote poffertjesbakplaat. Dat betekent verse, warme poffertjes, waar iedereen direct van kan genieten.

Contact

Wilt u onze mobiele poffertjesunit huren of meer informatie hierover ontvangen? Bel of mail ons dan via: info@fastcatering.nl of 0297 – 25 25 25. Direct een bestelling plaatsen kan natuurlijk ook.

Comments are closed.