Sandwiches

  • sandwiches
  • sandwiches

Sandwiches zijn meer dan alleen een dubbele boterham van brood met lekker beleg, op kenmerkende manier schuin doorgesneden. De sandwiches van Fast Catering zijn er in heel veel variaties, met de lekkerste ingrediënten en dressings. Ideaal voor verantwoorde kantoorlunch, tijdens een vergadering of gewoon gezellig met vrienden en familie.

Uitgebreid aanbod

Sandwiches bereiden wij vers in heel veel verschillende varianten. Wat dacht u van zalm met avocado of makreelmousse met dilleroom? Ook de klassieke clubsandwiches met omelet, Parmezaanse kaas en gerookte kip en chips ontbreken niet aan ons assortiment. Heerlijk vegetarische sandwiches kunnen natuurlijk ook, zoals onze Ricotta-sandwiches of kaas met pesto sandwiches. U kiest zelf voor volkoren of witbrood.

Meer mogelijk

Naast sandwiches maakt Fast Catering ook de heerlijkste aangeklede bagels en panini´s. Uiteraard bepaalt u wat voor soort het wordt en welk beleg uw voorkeur heeft. Wist u trouwens dat wij ook de mogelijkheid bieden van een sap bar. Verse sappen combineren uitstekend met allerhande sandwiches, bagels en panini´s.

Contact

Krijgt u al zin in onze sandwiches? Neem dan contact met ons op en wij horen graag uw wensen. U kunt ons bellen of mailen via: info@fastcatering.nl of 0297 – 25 25 25.

 

 

Comments are closed.