Schoolfeest

  • fc-mobielecatering-fastcatering-derondevenen
  • fc-pastacatering-fastcatering-aalsmeer
  • fc-pastacatering-fastcatering-cateringmijdrecht

Bij de organisatie van een schoolfeest komt veel kijken en natuurlijk hoort lekker eten daar ook bij. Fast Catering biedt een concept wat afwijkt van het standaard fastfood als patat, tosti en een worstenbroodje. Wij bieden gezonde en verantwoorde catering en entertainment in één. Wij hebben onder andere mobiele pasta-units waaruit wij à la minute, gevarieerde verse Italiaanse pastamaaltijden maken voor alle scholieren op het schoolfeest.

Gezond en verantwoord

Wij bereiden al onze pasta´s met zorg en gebruiken eersteklas producten. De scholieren bepalen zelf welke pasta zij combineren met diverse sauzen en toppings. Bij ons staan pure smaak en de beste ingrediënten hoog in het vaandel. De porties worden trouwens gemakkelijk uitgeserveerd in speciale bakjes; geen geknoeid en snel opgeruimd.

Pizza´s en hamburgers

Ook bieden wij een breed hamburgeraanbod voor elk schoolfeest. Denk niet dat hamburgers vet en ongezond zijn, integendeel! In onze mobiele hamburgerkeuken grillen wij 100% rundvlees hamburgers en brengen ze op smaak naar ieders wens. En ook pizza´s bakken wij vers in onze rollende houtskooloven naar authentiek Italiaans recept.

Weinig ruimte

Ons cateringconcept past op elk schoolfeest. Onze mobiele keuken-units hebben namelijk weinig ruimte nodig en zijn zowel binnen als buiten inzetbaar. Bovendien kijken scholieren hun ogen uit wanneer onze koks direct het eten klaarmaken. Een hoger entertainmentgehalte bestaat er niet!

Meer informatie over schoolfeest catering

Bent u enthousiast geworden over ons cateringconcept voor uw schoolfeest? Wilt u meer weten of extra informatie ontvangen? Mail of bel ons en wij bespreken alle mogelijkheden met u: info@fastcatering.nl of 0297 – 25 25 25

Comments are closed.