Tortilla

Trek in een lekkere Mexicaanse tortilla? Met onze mobiele keukenunit kunnen wij zowel op binnen- als buitenlocaties terecht. Daardoor zijn tortilla's zeer geschikt voor uiteenlopende evenementen. Fast Catering maakt elke tortilla traditioneel van maïsmeel, waardoor er een heerlijk authentieke smaak ontstaat. Zo roept een tortilla een Latijns-Amerikaanse sfeer op tijdens uw (bedrijfs)feest, bruiloft of receptie.

Verschillende vullingen

Onze tortilla is een heerlijk warm gemaakte wrap, met keuzes uit verschillende vullingen en toppings. De tortilla bakken wij op een hete metalen bakplaat, waardoor het deeg goed gaart. Vanuit onze mobiele keukenunits bereiden onze koks de tortilla's op elke locatie vers en met veel zorg en de beste ingrediënten. Een tortilla kan plat of opgerold gegeten worden; de keuze is aan u. Een goed gevulde tortilla kunnen we zelfs in stukjes snijden, wat erg lekker is als borrelhapje.

Smaakmaker

Wilt u al wat suggesties voor een echte Mexicaanse tortilla die wij direct voor u kunnen klaarmaken? U kunt kiezen uit vleesvulling zoals gekruid gehakt, kip of varkensvlees of vegetarische vulling. En natuurlijk is er ook keuze uit een knapperige maïsmix, ui-paprikamix of tomatenchutney. Elke tortilla krijgt een topping van pittige kaas en naar keuze originele guacemole, Mexicaanse rijst of tomatensalsa als smaakmaker. Alles is lekker op een tortilla en wanneer u zelf ideeën hebt, dan is dat geen enkel probleem.

Aanvraag

Wilt u uw feest of receptie een Zuid-Amerikaans tintje geven? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via info@fastcatering.nl of 0297 – 252525.

Wij komen graag op locatie om de lekkerste tortilla's bereiden.

Comments are closed.