Tosti / Panini

Tosti´s kent iedereen; lekker geroosterd casinobrood met meestal ham en gesmolten kaas ertussen. Maar panini´s zijn wat minder bekend. Deze Italiaanse witte broodjes worden met beleg en al geroosterd in een grilpan, wat de panini een specifieke smaak geeft. Alle tosti´s en panini´s maken wij ter plekke vers klaar in onze mobiele tosti & panini-bar.

Ingrediënten

De tosti & panini-bar van Fast Catering is zeer geschikt voor evenementen en wordt bovendien vaak gecombineerd met onze soep-bar. Hierdoor kunt u uw gasten een gevarieerd aanbod presenteren, waarbij zij zelf de ingrediënten mogen aanwijzen.

Beleg

Het beleg van de tosti bepaalt u zelf; dat kan variëren van ham, verschillende soorten kaas, ananas, salami, tomaat en kipfilet. Datzelfde geldt voor de panini. Hiervoor is het aanbod meer op de Italiaanse keuken gericht, waaronder mozzarella, gedroogde tomaten, pesto, ui, brie, honing, geitenkaas, zalm en ijsbergsla. Teveel om op te noemen en daarom raden wij aan de tosti & panini-bar gewoon ´ns uit te proberen.

Mogelijkheden tosti en panini

Hebt u lekkere trek gekregen en wilt u de tosti & panini-bar van Fast Catering voor een evenement of lunch inhuren? Bel of mail ons en wij bekijken samen met u de mogelijkheden:
info@fastcatering.nl of 0297 – 25 25 25.

Comments are closed.