Duurzame catering bij Fast Catering in De Ronde Venen

Duurzame catering bij Fast Catering in De Ronde Venen

Streek- en seizoensproducten

Fast Catering staat voor verse en eerlijke producten en ingrediënten. Daarom werken wij alleen met streek- en seizoensproducten. Daarmee voorkomen wij onnodig dure inkoop van leveranciers van heinde en verre en bieden wij producten met een pure smaak van het seizoen.

Biologisch

Al jaren werken wij zoveel mogelijk met biologische ingrediënten, die voorzien zijn van ´Milieukeur´ of het EKO-keurmerk. Vandaag de dag zijn inmiddels al een flink aantal producten standaard biologisch. Indien gewenst kan uw totale bestelling biologisch geleverd worden.

Scharreleieren

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom gebruikt Fast Catering uitsluitend scharreleieren. Deze zijn afkomstig van kippen die in ruime schuren leven en daar vrij rondlopen, zitstokken en legnesten hebben, strooisel op de grond en ruim voldoende daglicht door de ramen. En dat komt de smaak alleen maar ten goede.

Reduce, re-use, recycle

Het milieu is van ons allemaal en ook wij streven er naar het milieu zo min mogelijk te belasten. Dat doen wij onder andere door:

  • Goede inkoop van verse producten om zo afval te beperken
  • Aanbod van aantallen die nodig en gewenst zijn en niet wat overbodig is
  • Minimalisering van verpakking
  • Beperking van voedselafval

Verpakkings- en serveermiddelen duurzame catering

Wij serveren al onze gerechten op een biologisch verantwoorde en afbreekbare manier. Denk hierbij aan serveerschalen van melamine of RVS, die na reiniging worden hergebruikt. Op aanvraag is het altijd mogelijk om met servies te werken. Daarnaast scheiden wij verpakkingsmiddelen van het restafval om zo het milieu te ontlasten.