Piaggio Ape 50 met hout gestookte pizza oven.

Fast Catering heeft iets nieuws! Wij zijn de trotse eigenaar van de Piaggo Ape 50; het leukste en origineelste Italiaanse voertuigje op 3 wielen. Het is niet alleen een blikvanger, maar wij hebben er bovendien een houtgestookte oven van gemaakt. Daarmee kunnen we elk feest opleuken en lekkere verse pizza’s bakken in de Ronde Venen en daarbuiten.

 

Blikvanger

Zo’n rood wagentje is niet alleen een blikvanger op een bedrijfsevenement, kinderverjaardag, schoolfeest of burendag. Het is een leuke decoratie en roept meteen het zonnige Italiaanse gevoel op. Onze Piaggo Ape 50 kunnen we een hal inrijden of gewoon op een buitenterrein neerzetten. Het heeft namelijk een korte draaicirkel, neemt weinig plek in en is heel snel op- en afgebouwd. Dit karretje gaat van de zomer een groot succes worden!

 

Lekker vers

Onze pizza’s staan voor lekkere, pure ingrediënten, authentieke Italiaanse smaak en knapperige bodems. Wij doen onze naam eer aan, want ook in de houtgestookte oven vanaf de Piaggo Ape 50 blijft onze kwaliteit hetzelfde. Dat betekent dus genieten van pizza’s die voor iedereen naar smaak zijn samengesteld.

 

Ronde Venen

Lekker live pizza’s maken wordt nu nog leuker. Fast Catering komt met de Piaggo Ape 50 in heel de Ronde Venen voor groepen vanaf 20 personen. Verderop in de Randstad is het ook mogelijk voor groepen vanaf 30 personen. Het is dan handig om vooraf even contact met ons op te nemen via (mail of telefoon) …..

 

Comments are closed.