Food

Fast Catering

Zoekt u een originele cateringservice met een divers food aanbod? Het concept van Fast Catering is gemakkelijk en zeer gevarieerd. Met onze mobiele food keukens bereiden wij ter plekke de lekkerste gerechten, hapjes en cocktails. Fast Catering maakt zo elk feest tot een groot succes.

Altijd vers

Fast Catering gebruikt alleen de beste producten, zodat u verzekerd bent van lekkere, dagverse gerechten, hapjes en snacks met een pure smaak. Ter plekke bereiden onze koks alle maaltijden vol passie in rollende keukens. ´Snel, vers en lekker´, is niet voor niets ons motto.

Kies zelf!

De mobiele buffetten van Fast Catering zijn er in allerlei variaties. U bepaalt zelf het thema van het buffet. Denk bijvoorbeeld aan een cocktailbar, salad bar of smoothie bar. Maar ook een hamburgerbuffet, sushi-buffet of pizza´s uit een houtskooloven behoren tot de mogelijkheden. U kunt het zo gek niet noemen of Fast Catering voert het voor u uit.

Alle locaties

Door ons mobiele food concept kan Fast Catering op elke denkbare locatie cateringservice aanbieden. Fast Catering is zowel door particulieren als door bedrijven in te huren en hanteert aantrekkelijke tarieven. Het team van ervaren koks van Fast Catering bereidt veel voor vanuit onze eigen productiekeuken, volgens haccp-norm. De `final touch` wordt ter plaatste verzorgd in de mobiele keuken naar het buffet van uw keuze.

Informatie mobiele food concept

Wilt u meer informatie over Fast Catering of een vrijblijvende offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op via: info@fastcatering.nl of 0297 – 25 25 25