Keuken huren

Productiekeuken huren

Bent u cateraar, restaurateur of op een andere manier professioneel actief in de horecabranche? Hebt u regelmatig grote cateringevents en komt u dan ruimte tekort voor bereiding van gerechten en/of mise en place? Fast Catering biedt u in dat geval de mogelijkheid om een professionele productiekeuken te huren voor een dag. Deze dagverhuur beslaat 8 uur en is inclusief kok, die u wegwijs maakt in onze productiekeuken en u kan bijstaan in de bereiding van alle soorten gerechten en maaltijden. Onze productiekeuken is 7 dagen per week te huur en bevindt zich heel centraal in Mijdrecht, op slechts 20 km vanaf Amsterdam en Utrecht.

Totale cateringondersteuning

Het is ook mogelijk dat Fast Catering een deel van de catering in onze productiekeuken voor u uitvoert en zo een deel van de productie voor grote cateringklussen of andere events uit handen neemt. Eventueel kunnen wij op aanvraag de inkoop van producten en ingrediënten voor u verzorgen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor totale cateringondersteuning, waarbij professioneel cateringpersoneel, met veel ervaring voor grote cateraars in Nederland, u ondersteunt. Dat biedt uitkomst voor grote opdrachten voor onder andere bedrijfscatering, hotels, congrescentra en beurzen.

Keukeninventaris

Als u onze productiekeuken gaat huren, dan bent u verzekerd van professionele horeca apparatuur van gerenommeerde merken. Dat maakt dat onze productiekeuken zeer geschikt is voor het bereiden van grote hoeveelheden. De dagverhuur is inclusief kok, die u alles vertelt over de werking van alle apparatuur. Hieronder vindt u een overzicht van de inventaris van onze productiekeuken:

  • 2 maal 10 laags Rational combisteamer, ideaal voor koken, stomen of smoren van grote hoeveelheid gerechten
  • Kantel braadslee, geschikt voor bereiding van onder andere sauzen, stoofpotjes, mélanges
  • Rubbens watergrill, een ideale vapogrill die door de hoge hittegraad het oppervlak van het vlees snel dicht brandt
  • Kookketel, die onmisbaar is voor bereiding van grote hoeveelheden
  • 6 pits gasfornuis
  • Planeetmenger, om grote hoeveelheden deeg, beslag, sauzen of crèmes mee te draaien
  • Vriescel met afmeting 2.40 x 3.00 x 2.00m (hoogte)
  • Diverse koelingen
  • Snijmachine
  • Vacuümmachine

 

Omschrijving werkoppervlakte

Het totale oppervlakte van ons bedrijfspand is 170m2, waarvan onze productiekeuken een oppervlakte heeft van 66 m2. De productiekeuken bevindt zich op de tweede verdieping en voldoet uiteraard aan HACCP-normering. Het pand is volledig betegeld en de vloer bestaat uit hygiënisch pvc en antislip. De productiekeuken draait op 3 x 63 Ampère krachtstroom. Voor grote hoeveelheden ingrediënten, benodigdheden en gerechten, is er een takel naar de keuken toe. Uiteraard bevinden zich in de productiekeuken stellages, goede afzuiginstallatie en een vetput. Het pand bevindt zich op een afgesloten bedrijventerrein met hek erom heen en een alarmsysteem. Naast een grote overhead roldeur is er 1 privé parkeerplaats.

Tarief

Wilt u onze productiekeuken huren, inclusief kok? Ons tarief voor daghuur van 8 uur bedraagt € 475,- excl. btw. Uiteraard kunt u gerust een afspraak maken om vooraf de productiekeuken te komen bekijken. Wij maken graag nader kennis met u en bespreken alle mogelijkheden. Bel via 0297 – 25 25 25 of mail via www.fastcatering.nl

Tot ziens in de productiekeuken van Fast Catering aan de Vermogenweg 59,

3641 SR in Mijdrecht!