Mobiele food-units, de kracht van Fast Catering

mobiele food-units

Al 20 jaar is Fast Catering een begrip. Met onze mobiele food-units, buffetten en complete cateringservice bieden wij zowel particulieren als bedrijven een uitgebreid en kwalitatief assortiment. Of het nu gaat om (bedrijfs)feesten, complete lunches, bruiloften, recepties of evenementen; alles is mogelijk. Ons team bestaat uit zeer ervaren koks, die hun voetsporen ruimschoots hebben verdiend in de horeca en cateringservice. Het creëren van de heerlijkste gerechten met pure smaak, is hun passie.

 

Mobiele food-units

Ons succes is onder andere te danken aan onze mobiele food-units, van waaruit vakkundige koks vers en snel de lekkerste gerechten bereiden. De kracht ligt in het feit dat onze mobiele food-units maar een klein oppervlakte innemen, zowel binnen als buiten te gebruiken zijn en altijd een feestelijke bijdrage leveren. Leuk om naar te kijken en lekker om te eten. Hieronder vindt u de meest favoriete mogelijkheden die Fast Catering te bieden heeft.

 

Pasta Unit

In onze pasta units komt italian streetfood echt tot leven. Wij bereiden verschillende verse pastagerechten om de vingers bij af te likken. Uw gasten maken zelf een keuze en bepalen naast de pastasoort ook de saus en topping. Elke pastagerecht wordt in een handig bakje aangeboden, zodat iedereen er meteen van kan genieten.

 

Buffetten

Bent u op zoek naar originele catering- of buffetservice? Fast Catering biedt een uitgebreid buffetassortiment, waarbij alle maaltijden, hapjes, buffetten en amuses vol passie worden bereid. Ons uitgangspunt is vers, verantwoord en vooral lekker, zodat uw gasten op een heerlijke middag of avond zullen terugkijken. Van ontbijt- of lunchbuffet tot specifieke themabuffetten; het is allemaal mogelijk.

 

Pizza´s

Houdt u van de pure smaak van echte Italiaanse pizza's? De houtskooloven van Fast Catering geeft elke pizza een lekkere, pure smaak. Met onze mobiele houtskooloven komt Fast Catering graag op elke locatie pizza´s voor uw gasten bakken. Dat maakt uw (bedrijfs)feest extra origineel. Uiteraard kunnen zij zelf aangeven, welke ingrediënten zij als topping op hun pizza willen.

 

BBQ catering

Een zomerse barbecue is niet alleen heel gezellig met vrienden en familie, maar ook prima geschikt als jaarafsluiting met medewerkers en klanten. Tijdens een barbecue heeft iedereen de gelegenheid om met elkaar te eten, te praten en in contact te komen. Met onze mobiele BBQ-keukens regelen wij in een mum van tijd een goede barbecue op elke gewenste locatie.

 

Compleet feest

Voor elk feest kunt u ook gebruik maken van het compleet feest arrangement van Fast Catering. Voor groepen vanaf 40 personen bieden wij een compleet buffet, dat tot in de puntjes verzorgd is voor een all inclusive tarief. Naast uitgeserveerde hapjes maken lekkere hamburgers, knapperige pizza´s, een gevarieerde saladebar en een drankenbuffet hier onderdeel van uit. Dit compleet feest arrangement verzorgen wij uiteraard vanuit onze mobiele food units.

 

Bruschetta bar

De bruschetta bar is één van de grote successen van Fast Catering. Hier bereiden wij de lekkerste geroosterde broodjes, naar origineel Italiaans recept. Maar wat is bruschetta eigenlijk? Het bestaat uit een gegrild plakje brood, dat ingesmeerd wordt met knoflook, olijfolie, peper en zout. Lekker en ideaal voor een zwoel zomers feest, een gezellige receptie of winters (bedrijfs)feest.

 

Halal Catering

Fast Catering weet dat door onze multiculturele samenleving er steeds meer vraag is naar halal eten. Dat is voor ons geen probleem en zodoende dat Fast Catering gevarieerde halal gerechten klaarmaakt volgens de specifieke moslimspijswetten. Wat dacht u van heerlijk gevogelte, waaronder kip, kalkoen en eend, kruidige vegetarische schotels of een lekker gekruid rund- en lamsvleesgerecht? Ook zoete bladerdeeggerechten en traditionele desserts maken deel van dit assortiment.

 

Hamburger Catering

In de mobiele hamburgerkeukens van Fast Catering grillen wij hamburgers die bestaan uit 100% rundvlees. Het draait bij hamburgers om de juiste bereidingswijze en daardoor zijn hamburgers absoluut niet vet of ongezond. Fast Catering besteedt extra aandacht aan het broodje en de verdere aankleding van de burger. Loop het water al in de mond?

 

Salad Bar

Met de salad bar van Fast Catering kunnen uw gasten zelf hun salade samenstellen. Natuurlijk kan een salade goed als maaltijd worden gegeten, maar onze salad bar is ook zeer geschikt als side dish en (bijna) onmisbaar bij vlees- of visbuffetten. Wilt u weten waar ons aanbod uit bestaat?

 

Saté Catering

Fast Catering weet precies hoe goede saté gegrild moet worden én welke vleessoort hier het meest geschikt voor is. Onze mobiele houtskoolgrill plaatsen wij op elke willekeurige locatie, zodat uw gasten volop kunnen genieten van heerlijk versbereide, sappige sateetjes. Naast vlees en vis, kunnen zij ook kiezen uit meerdere sauzen.

 

Sushi Catering

Onder het toeziend oog van uw gasten, bereidt Fast Catering ter plaatse diverse soorten Sushi. U kent ze wel, die heerlijke verse hapjes uit de Japanse keuken. Met onze mobiele keukenunits is het voor ons mogelijk op elke locatie te komen en Sushi naar authentiek recept te bereiden van gekookte rijst, rauwe vis, gegaard vlees en zeewier.

 

Tapas Catering

Tapas zijn van oorsprong Spaanse borrelhapjes, maar ze lenen zich ook uitstekend voor recepties of (bedrijfs)feesten. Zelfs in buffetvorm zijn tapas een prima en verrassende maaltijd voor een gezellig, avondvullend programma. Fast Catering komt met de mobiele tapas-bar graag naar elke willekeurige locatie om uw gasten te verrassen met deze heerlijk gekruide hapjes.

 

Dame Blanche de luxe

Een klassieker en bovendien één van de lekkerste toetje is Dame Blanche de luxe. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op en dat is niet voor niets! In onze mobiele foodbar maken wij Dame Blanche de luxe in alle mogelijke variaties. Dat is leuk en lekker om een diner mee te eindigen of om uw gasten zomaar mee te verrassen. Fast Catering biedt heel veel varianten op dit zalige dessert.

 

Drankenarrangement

Natuurlijk is geen feest compleet zonder een lekker drankje. Daarom is het mogelijk dat wij het drankenassortiment voor u verzorgen in de vorm van tapbier, wijn en frisdrank en ook de glazen meebrengen en de drankjes uitserveren. Met dit totaalconcept nemen wij u veel werk uit handen.

 

Overige service

Naast bovenstaande mogelijkheden kent Fast Catering een nog uitgebreider aanbod, waaronder onze cocktailbar, fingerfood hapjes, de poffertjes bar, seafoodbuffetten, de smoothie bar, de soepbar en de tosti/panini bar. Kijk gerust verder op onze website en lees meer informatie over onze mobiele food-units. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen en uw wensen kenbaar maken. Wij horen graag van u!