Werkwijze Fast Catering

Fast Catering vindt het erg belangrijk om goed naar uw wensen te luisteren. Ons standaard aanbod is daarin onze leidraad. Met uw verzoek stellen wij een offerte op maat op, die voldoet aan de wensen en behoeften die u aan ons hebt kenbaar gemaakt.

Wanneer u een vraag of verzoek hebt, dan maken wij graag een telefonische afspraak met u om al uw wensen en uw budget te horen. Wij vertellen u meteen wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij voor een vrijblijvend gesprek bij u langs komen.

Definitieve afspraak Fast Catering

Wanneer u uiteindelijk akkoord gaat met de op maat gemaakte offerte van Fast Catering, dan maken wij de definitieve afspraak. Annulering is dan niet meer mogelijk. U hoort wanneer en met hoeveel man wij komen om de voorbereidingen te treffen en hoeveel mobiele units wij meenemen. Natuurlijk maken wij ook afspraken met u over het tijdstip dat wij weer vertrekken. Een dag na levering van onze dienstverlening, krijgt u van ons de factuur toegestuurd. Hebt u direct een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via: info@fastcatering.nl of 0297 – 25 25 25.